facebook-pixel

Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor

 25.09.2022

Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor

Asociatia Alfa Grup te invită miercuri, 28 septembrie 2022, începând cu orele 19:00, să-i fi alături în cadrul evenimentului online: „Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor” https://fb.me/e/3xIvSehjp

Întrebările tale sunt aşteptate pe pagina noastră de facebook şi în timpul transmisiei live.

Echipa Alfa Grup este dedicată construirii unui viitor bazat pe acţiune, educaţie, empatie şi egalitate de şanse pentru toţi copiii, derulând, printre altele, programele: „Familii de suflet”, „Raza”, „Nu eşti singur”, etc.

Alături de noi, în studioul Via Cluj Tv, se va afla reprezentatul „peditel – 021/9010”.

Peditel 1791. Sfat medical pediatric  prin telefon, non stop este un serviciu de telemedicină pediatrică nonstop, gratuit, adresat oricărui părinte care are nevoie de un sfat medical pentru afecţiuni fără risc vital pentru copilul său.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Proiectul Servicii integrate și șanse egale pentru o comunitate puternică în Sălacea este derulat de Asociatia Alfa Grup, în calitate de Promotor și Primăria Comunei Sălacea, în calitate de Partener, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants

Proiect derulat de:

Continue Reading

Lansarea proiectului ”Servicii integrate și șanse egale pentru o comunitate puternică în Comuna Sălacea”

04.04.2022

Lansarea proiectului ”Servicii integrate și șanse egale pentru o comunitate puternică în Comuna Sălacea”

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

În 4 aprilie 2022 Asociatia Alfa Grup, în calitate de Promotor și Primăria Comunei Sălacea, în calitate de Partener au lansat proiectului „Servicii integrate și șanse egale pentru o comunitate puternică în Comuna Sălacea”, derulat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Prin acest proiect ne-am propus să ajutăm la creșterea capacității grupurilor vulnerabile din comunitățile interetnice ale Comunei Sălacea de a reduce excluziunea și injustiția socială prin dezvoltarea abilităților de integrare socială.

Peste 200 de persoane vulnerabile aparținând comunităților de romi și maghiari din Comuna Sălacea, în special copii și familii aflate în dificultate, femei, copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, tineri aflați în situații de risc, dar și alte categorii de persoane aflate în risc de sărăcie sau excludere socială (persoane cu dizabilități, șomeri) vor beneficia de activitățile proiectului.

Mulţumim participanţilor pentru implicarea de care au dat dovadă şi celor care au fost alături de noi în această zi.

Descoperă mai multe despre proiect aici: https://salacea.alfa-grup.com

Proiect derulat de:

Continue Reading