facebook-pixel

 25.09.2022

Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor

Asociatia Alfa Grup te invită miercuri, 28 septembrie 2022, începând cu orele 19:00, să-i fi alături în cadrul evenimentului online: „Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor” https://fb.me/e/3xIvSehjp

Întrebările tale sunt aşteptate pe pagina noastră de facebook şi în timpul transmisiei live.

Echipa Alfa Grup este dedicată construirii unui viitor bazat pe acţiune, educaţie, empatie şi egalitate de şanse pentru toţi copiii, derulând, printre altele, programele: „Familii de suflet”, „Raza”, „Nu eşti singur”, etc.

Alături de noi, în studioul Via Cluj Tv, se va afla reprezentatul „peditel – 021/9010”.

Peditel 1791. Sfat medical pediatric  prin telefon, non stop este un serviciu de telemedicină pediatrică nonstop, gratuit, adresat oricărui părinte care are nevoie de un sfat medical pentru afecţiuni fără risc vital pentru copilul său.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Proiectul Servicii integrate și șanse egale pentru o comunitate puternică în Sălacea este derulat de Asociatia Alfa Grup, în calitate de Promotor și Primăria Comunei Sălacea, în calitate de Partener, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants

Proiect derulat de: