facebook-pixel

Diana Stanese

Revin cu mult drag în acest rol de ambasador al proiectului R.A.Z.A., inițiat de către Asociația Alfa Grup, care ajuta adolescenți și tineri abandonați care părăsesc sistemul de protecție de stat (centrele de plasament si casele de tip familial de pe raza județului Cluj) sa se integreze în societatea noastra. Acești adolescenți / tineri, afectati de abandon parental, abuz fizic, psihic si sexual, sărăcie, discriminare, și afecțiuni grave de sanatate merită ajutați să ducă o viata normala și echilibrata în societatea noastra. Am ales sa mă implic în acest proiect, RAZA, adresat tinerilor și adolescenților ieșiți din sistemul de protecție al statului, pentru ca acești adolescenți și tineri deosebiti merită, la fel ca orice alți adolescenți și tineri, sa ducă o viata normala si echilibrata in societatea noastra.

Hai sa ne implicam și să facem acești tineri fericiți, așa cum merită.

Cum putem sprijini?

  • Acești tineri și adolescenți au nevoie de afectiunea, atenția și sprijinul nostru emoțional
  • Acești tineri și adolescenți au nevoie de noi ca mentori si modele de urmat ca sa desprinda obiceiuri de viață sănătoasă pentru a deveni treptat independenți
  • Acești tineri și adolescenți au nevoie de noi în vederea dezvoltării lor personale pentru a învață sa comunice, sa socializeze si sa devina neincrezatori in propriile forțe.
  • Acești tineri și adolescenți au nevoie de noi sa le oferim consiliere financiara
  • Acești tineri și adolescenți au nevoie de sprijinul nostru în continuarea studiilor liceale și universitare și în găsirea unui loc de munca
  • Acești tineri și adolescenți au nevoie sa contribuim la acoperirea unor nevoi materiale și financiare

Nu putem schimba trecutul lor, putem însă să schimbăm prezentul și viitorul lor. Hai sa fim prezenți și să luptăm împreună pentru un viitor mai bun și stabil pentru acești tineri si adolescenți.

Doar daca toti, impreuna, ne implicăm și contribuim, ei vor reuși!