facebook-pixel

Carmen Mitroi

Minunatii oameni din cadrul asociatiei ALFA GRUP au aparut in viata mea aparent spontan… sunt convinsa insa ca a fost mai mult decat o intamplare. Ma mutasem in Cluj de cateva luni si imi reluasem activitatea cu copiii din zone defavorizate, ajutata de prieteni si colegii mei din asociatia Pro Voluntariat. Eram interesata totusi sa ma implic intr-un proiect special pentru copiii din centrele de plasament – FAMILII DE SUFLET mi s-a potrivit din toate punctele de vedere. El a imbinat ideal ceea ce-mi doream, cu reala mea situatie din prezent, cu ceea ce pot oferi eu, momentan. Mi-am putut urma vocatia, dupa un lung sir de cautari si experiente. Fiind, la randul meu, un copil care si-a pierdut parintii, am simtit intotdeauna nevoia sa gasesc solutii pentru a le imbunatati viata, oferindu-le sprijin, bucurie si iubire.

Nu-mi place sa grabesc lucrurile si sa gresesc, dar nu-mi place nici sa pierd timpul, asa ca mi-am inceput activitatea de voluntar destul de repede si am inceput sa sustin saptamanal ore de engleza, prin joc, la un centru. M-am imprietenit cu copiii, le descopar mereu minunatiile sufletului, invat si eu multe de la ei… Astept cu nerabdare si emotie sa-i revad in fiecare duminica dupa-amiaza, ma gandesc toata saptamana la suprizele placute pe care le-as putea face si cred ca si ei asteapta la fel revederea, pentru ca plec de acolo incarcata cu “cadouri” (desene, mici scrisori, imbratisari…) si multa dragoste.

Sper sa pot face mai mult pentru ei, cu sprijinul tuturor oamenilor din jurul meu, care m-au sustinut si fara de care nu as fi reusit nimic. Le multumesc foarte mult colegilor din asociatie pentru oportunitatea oferita si pentru bucuria impartasita.